standard-title Parkeeroverlast

Parkeeroverlast

Parkeeroverlast door werkzaamheden

In verband met de verlegging van de Binnenlandse Baan wordt de rijbaan in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. De oude rijbaan wordt verwijderd en de nieuwe rijbaan wordt gerealiseerd.

Gedurende deze periode worden diverse omleidingsroutes ingesteld. Bewoners en bezoekers die parkeren op het Onderlangs kunnen dit ook tijdens de afsluiting doen. Het Onderlangs is bereikbaar. Inrijden via ’t Vlak en uitrijden bij de Hema richting de kruising Barendrechtseweg.

Bewoners van huisnr(s) 4 – 28 van de Binnenlandse Baan kunnen gedurende deze periode niet parkeren voor hun woning. De woningen blijven wel bereikbaar via het voetpad.

Werkzaamheden rondom het centrum

Begin 2018 gaan wij aan de slag met het Binnenhof en de opgang naar de Middenbaan. Tijdens de werkzaamheden kunt u het centrum via de omleidingen nog steeds goed bereiken. In maart 2018 is alles klaar.

Meer informatie:

Meer informatie over de werkzaamheden en planningen vindt u op www.barendrecht.nl/metersmaken. U kunt met vragen ook terecht in De Huiskamer (woe en vrij 09.00-17.00 uur, Onderlangs 11).

Lees meer over de herinrichting van het Binnenhof

op www.barendrecht.nl/metersmaken